Politica de retur

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a returna un produs, va punem la dispozitie formularul de retur care trebuie completat online.

Dupa ce primim coletul si il verificam, veti primi in contul bancar  valoarea produsului returnat in maxim 14 zile lucratoare din momentul receptionarii coletului.

IMPORTANT: Transferul banilor catre clienti, il putem efectua doar catre un cont bancar in LEI/RON si NU catre alte conturi in euro sau diverse valute. Returnarea produselor trebuie sa se faca impreuna cu toate accesoriile, consumatorul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Vor fi refuzate coletele trimise de dumneavoastra retur, daca acestea nu sunt ambalate corespunzator. Impachetati coletul intr-un ambalaj rezistent, apoi sigilat (lipit cu scoci) astfel incat sa nu poata fi deteriorat in timpul transportului catre noi. NU acceptam coletele trimise cu ramburs, aceste colete vor fi refuzate. Un formular de retur este aferent unei comenzi. Daca doriti sa returnati produse din comenzi diferite, va trebui sa completati cate o cerere de retur pentru fiecare comanda plasata. Va recomandam sa verificati cu mare atentie datele completate. Magazinul online inverteresolare.ro nu lucreaza cu bani cash, din acest motiv orice restituire a banilor se poate face doar intr-un cont bancar. Procesul de returnare si de primire a unui nou produs are o durata medie de 5 – 14 zile lucratoare.


Formular de retur

Important: Din motive de siguranta, nu va solicitam date bancare in acest formular. Daca cererea de retur va fi aprobata, va vom trimite un Email unde ne specifiati contul in care doriti sa va returnam suma.    Coș de cumpărături
    Selectare monedă
    Scroll to Top
    Call Now Button